Onze missie: Helpen om het leven op straat te verbeteren !

Onze hoofdmissie is « Het leven op straat te verbeteren ». Met andere woorden : hulp verschaffen aan mensen met psychologische, fysieke of sociale problemen door het organiseren van fondsenwervingsacties en verzamelen van materiële goederen die worden verdeeld onder de armen.

De grootste focus van onze dagelijkse acties is ervoor zorgen dat de daklozen in het Brussels Gewest het hele jaar door kunnen genieten van kleding, verzorgingsproducten, schoenen, …

Andere missies :

 • Hulp voor geïsoleerde vrouwen en kinderen
 • Hulp bij de re-integratie van hulpbehoevenden
 • Medische hulp dankzij de aanwezigheid van een EHBO gezondheidscentrum

Onze geschiedenis. De vrijgevigheid !

Sinds de winter van 2012 hebben veel daklozen gebruik kunnen maken van kleding en basisbenodigdheden, dankzij genereuze donaties uit alle regio's van het land.

 • 2014

  Omwille van de schaal van de actie, was een juridische structuur en een coördinatie van de activiteiten nodig. Op 5 augustus 2014 werd de non-profitorganisatie opgericht. We beschikten al over een magazijn in Oudergem.
 • 2017

  Met dank aan de uitzonderlijke vrijgevigheid van iedereen, konden we in 2017 verhuizen naar een groter magazijn. Zo hadden we meer ruimte voor het opslaan en sorteren van donaties die dagelijks binnenkwamen.
 • 2018

  In maart 2018 opende de organisatie, binnen het magazijn, haar eigen medische zorg op om eerste hulp te bieden aan patiënten die werden binnengebracht of werden doorverwezen door de Brusselse straathoekwerkers.
 • 2019

  Een mobiele kleedkamer wordt elke maandagavond klaar gezet in Brussel.

Onze samenstelling. Van verdeling naar distributie, meer dan 100 vrijwilligers !

Wij werken enkel met een team vrijwilligers die, afhankelijk van hun beschikbaarheid en wensen, ons helpen met het volbrengen van verschillende taken. Van de verdeling tot de distributie, de supervisie tijdens meer feestelijke activiteiten of zelfs het verzamelen van donaties.

Het is dankzij een sterke kern van meer dan 100 vrijwilligers dat onze non-profit organisatie 365 dagen per jaar actief is.